“Nit i aigua”, primer álbum d’ Ascensa Furore

Abans de l’estiu veien la llum les primeres cançons d’Ascensa Furore, trio barceloní que es presentava amb un EP, “A la contra”, que incloïa quatre cançons variades, el nexe d’unió eren les veus raperes dels seus dos cantants. Des de temes rockers amb guitarres afilades, ritmes pesats i teclats molt presents, a temes més clàssics de l’escena rapera, sobre mitjos temps i amb rimes relaxats, passant per la presència també de la música electrònica més ballable. Temes bilingües en què les veus de Bittah i Turo es complementen perfectament i presenten el seu discurs social de manera creïble i coherent.

En poques setmanes veurà la llum el seu primer àlbum però aquí pots veure el video de “A cor obert”, un dels temes d’aquest EP de presentació.

Ascensa-Furore_A-la-contra_Portada

Ascensa Furore / A cor obert

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.