“Ni poc ni molt ni mica” nou disc de Bluesmàfia i es Saligardos

Després de nou anys tocant en directe el millor swing i blues que es cuina a Eivissa i Formentera, el grup ‘Bluesmàfia i es Saligardos‘, banda encapçalada per Montse Llaràs (Ex-Bars) i Miquel Prats, llança el seu primer disc que estarà disponible a partir del 29 de setembre. L’àlbum es titula ‘Ni poc, ni molt, ni mica’ (Discmedi, 2017) com el mogut tema que ja ha inspirat un videoclip, i conté un total d’onze cançons, amb lletra i música del guitarrista i vocalista del grup, Miquel Prats. Són cançons que salten del swing al blues, passant pel jazz i el rock & roll. Els temps actuals que viu l’illa d’Eivissa inspiren bona part d’elles, amb el sentit de l’humor i la diversió com a bandera.

De moment s’ha presentat el primer videoclip del grup i ha comptat amb la col·laboració del Grup de Teatre des Cubells. Direcció i edició: Toni Tur (Tupra Studio). Guió: Xescu Prats.

Bluesmàfia i es Saligardos

Bluesmafia i es Saligardos – Ni poc, ni molt, ni mica

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.