Neix ‘La Panchita Records’, un nou segell discogràfic català

Amb el nom de La Panchita Records ha nascut un nou segell discogràfic català i ho fa amb la intenció de potenciar l’escena local de Reggae, Dub i els ritmes jamaicans en general. Un segell creat per músics i per a músics, units per la passió pel reggae i el dub.

La-Panchita-Record_Logo

La Panchita Records ha estat fundat per Gerard Casajús ex bateria de La Kinky Beat, tambié conegut com Chalart58. L’aventura va comencar a “La Panchita Studio”, estudi de gravació on han enregistrat els seus treballs la majoria de grups i col·lectius de escena reggae barcelonina com ara Sr.Wilson, Alex Bass o Rebelmadiaq, entre molts altres, va ser llavors quan Gerard Casajús va caure que als grups lis faltava una plataforma discogràfica especialitzada en aquests sons.

Al projecte se li han unit quatre professionals del sector, ells són Alex Badalonians: Selector i fundador de “Badalonians Sound”, Xavier Lek: Operador de “GreenLight”, “Leones Humildes” i “Ponent One”, Ivan Peñalba: Disenyador gràfic de la “Jam Session Dub”, Ferran Maspons: Fundador de la distribuïdora digital “Stepper Music”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.