Recordem

Naraina anuncia el seu comiat

La banda de Naraina va néixer el 2004 a Tàrrega, l’Urgell. Amb tres treballs publicats i gairebé 11 anys després del seu primer concert a Vallbona de les Monges, anuncia el punt i final a la seva trajectòria musical.

Naraina grup

Nota de premsa:

“Hem voltat molt i hem après més. Hem omplert sacs d’anècdotes, i, sobretot, hem gaudit del privilegi d’exercir l’ofici de fer passar una bona estona a la gent. Bars, tuguris, sales, festivals, festes majors… han esdevingut la nostra parada i fonda, el destí dels nostres viatges, el motiu de les nostres anades i vingudes.

Més de 500 concerts, una maqueta i tres discos donen testimoni del nostre pas pel sender del rockandrol.

Ara ja no som com abans. Ara és moment de canvi. Ara és moment d’acceptar que el projecte Naraina s’ha esgotat.

Ens acomiadem donant les gràcies a tots els músics que ens han acompanyat: Josué García, Tato Sassone, Laia Aldomà, Gregori Satorres, Josep Maria Cortadellas, Jordi Noró, Roger Street, el Nen del so, Reyes. I a tothom qui, d’una manera o altra ens heu recolzat. Aquest comunicat no acabaria mai si continuéssim amb els agraïments, així que, de forma genèrica, donarem les gràcies a qui ens ha fet sentir “artistes” en el bon sentit de la paraula, especialment a Kasba Music i a tota la seva gent.

Us advertim que no pleguem de la música, que només donem per acabada una època.

I, paral·lelament, els incombustibles músics de la estirp Naraina engeguem una orquestra: L’Orquestra Rumbera, una orquestra que toca rumbes de tota la vida, versiona curiositats i que anima i amenitza festes allà on va. Una orquestra rodada i preparada per fer ballar i fer somriure a tothom qui cregui que la vida cal gaudir-la.

Ens acomiadem amb un cançó, el títol de la qual expressa el moment actual: “Sin rumbo”. Una primera versió d’aquest tema es troba al nostre últim disc i a la BSO del film “Terra Seca”. Ara l’hem “re-gravat” a la Granja Estudis (La Figuerosa, Tàrrega) i l’ha masteritzat en Dani Trujillo.

Escolta:

Comment here