‘Música d’Amor i Silenci’ primer disc de Marc Freixas i Albert Gàmez

‘Música d’Amor i Silenci’ és el primer disc de Marc Freixas i Albert Gàmez. Un disc de música a partir dels poemes del llibre ‘Amor i Silenci’ de Marc Freixas, musicats per l’Albert Gàmez a piano i veu.

Formen el disc onze poemes musicats on també hi participen Cesk Freixas, Toni Balcells i Albert Palomar en tres de les cançons.

Marc Freixas i Albert Gàmez / Música d’amor i silenci

Cançó: Seria just i necessari
Any: 2014
Discogràfica: Microscopi

La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una dimensió màgica, és quan tot es diu amb aquella necessitat de fer saber que si volem podem esdevenir puresa poètica, puresa vital i realitat del nostre temps. Perquè tot es pot fer acompanyar de piano: per moments només amb una veu de carrer, puntualment el poema es fa cançó i la veu es converteix en piano.

Tot això i alguna cosa més ho trobareu al Recital d’Amor i Silenci, un recital basat en bona part del poemari “Amor i Silenci” de Marc Freixas, on també s’hi pot deixar caure algun poema inèdit, es comenta alguna referència poètica obligada i es fan algunes cançons que són els poemes del llibre musicats per l’Albert Gàmez amb el seu piano.

Intimitat i bellesa es barregen de crítica i reivindicació en un recital que vol ser un batec constant ple de vida i llibertat per tots aquells que desitgin gaudir-lo i escoltar-lo. Perquè creiem que la sensibilitat i la tendresa també es poden alimentar de paraules clares i contundents a la vegada.