Mürfila “Terrífica”

Terrífica (Rock de Kasba, 2014) és l’àlbum de retorn de Mürfila, el cinquè de la seva carrera on la cantant barcelonina ens ofereix un disc 100% vitalista, existencial, mitjançant el qual ens parla de la mort sense embuts ni pors, de l’amor sense frens, de la guerra sense raons i de la velocitat de la vida.

Terrífica és un treball molt més estètic que els anteriors, Mürfila ha volgut donar una nova volta de rosca al seu so, fent-lo més sintètic i visual, com si d’una experiència cinematogràfica es tractés. Cada mínim detall de la producció ha estat mimat per tal de treure el màxim partit a la ja de per si potent veu de l’artista amb la finalitat de crear escenes i paisatges sonors propers al cel·luloide, ja que les reminiscències cinematogràfiques són constants en `Terrífica´.

L’àlbum consta de 10 talls, el tema escollit com a primer single és `Rockandroll´, el videoclip d’aquest s’estrenarà el 5 de novembre 2014, la cançó es va situar al número 1 de la llista d’Itunes de “Rock Llatí”. En format físic el disc va sortir el dilluns 10 de novembre i la seva versió digital a partir del dimarts 11.

Mürfila_Terrífica_Portada

Mürfila / Terrífica
Kasba Music, 2014

  1. Terrífica
  2. Rockandroll
  3. Sin dolor
  4. Laflor
  5. Truco o trato
  6. Relámpago
  7. Un día más
  8. Enfant terrible
  9. Océanos de tiempo
  10. Fin

Mürfila / Rockandroll

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.