Mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes a la FiM

La FiM Vila-seca d’aquest 2014 dedica Tantrum#3, mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes a presentar el vinil Mar i Muntanya, editat per La Fonoteca Barcelona i Shook Down Records, un compendi de temes de grups de l’escena catalana més emergent.

Bartleby, The Saurs, Elsa de Alfonso y los Prestigio i Gúdar passaran per Vila-seca el proper 17 de maig.

AAFF_banderola_2014

En anglès tantrum i en català rabieta, la FiM per tercer any consecutiu ofereix un espai a alguns nous talents, nous projectes musicals transgressors, vinculats a segells discogràfics de creació recent. Aquests grups vindran de la mà de les seves discogràfiques, Bartleby amb Shook Down Records, Elsa de Alfonso y Los Prestigio amb Canada Editorial, The Saurs amb Mamá Vynila i Gúdar amb Hi Jauh USB. Tots actuaran la tarda del dissabte 16 de maig en un seguit de directesde petit format.

Paral·lelament es desenvoluparan taules rodones amb aquestes discogràfiques per promoure la reflexió i generar debat entorn als models de projectes discogràfics alternatius, coordinades pel periodista musical Rubén Izquierdo.

Aquesta és una de les activitats puntals dins del programa FiMPRO, la vessant professional de la FiM 2014. L’àrea professional de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, té obertes les inscripcions per a mànagers, segells, promotors, tècnics i programadors. Aquests acreditats podran gaudir gratuïtament també de moltes altres activitats com la Jornada Tècnica del divendres 16 de maig.

La FiM tornarà a ser l’epicentre català de la música emergent, programant als carrers de Vila-seca 43 concerts de 46 formacions diferents, el tercer cap de setmana del mes de maig. Així, passaran per la fira grups com Canteca de Macao, Joan Colomo & La Radiofórmula, Pau Riba & Pascal Comelade, Zea+Esperit!, Flamingo Tours, Extraño Weys, A-4 Reggae Orchestra, La Banda Municipal del Polo Norte, Calvari, AiMarai, Dj OGT & Dj Panko, Roger Benet, aupaQuartet, La Dinamo i Sidral Brass Band.

Font: FiM Vila-seca

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.