‘Tradipatxanga’ primer disc de Morena

Morena és un grup format per Blai Casals (acordió diatònic, bombo i xarles), Heura Gaya (veu i gralla), Manu Sabaté (clarinet Baix i esquellot de peu), músics que ja fa anys que toquen plegats en grups diferents i que s’han reunit per crear el projecte.

El seu primer disc s’anomena “Tradipatxanga” (Autoeditat, 2016), són nou temes que versionen al català cançons força conegudes de les darreres dècades i ho fan posant lletres originals, divertides i plenes d’humor, a més de bona música amb elements tradicionals en una mateixa proposta.

Segons diuen ells: “Un petit cabaret on hi ha música, històries, personatges,…presentat amb una formació ben especial que defensa els sons que ens identifiquen com a país però que adopta constantment el llenguatge de la música moderna i llatina. D’estètica carrinclona i hortera, amb el rosa “xicle” com a color corporatiu, Morena ens transporta al seu món sonor i ens convida a participar de la festa patxanguera catalana sense complexes”.

morena_tradipatxanga_portada

Morena – Lloca

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.