Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris amb “Iaia!” al Teatre Romea

Iaia!, és una comèdia escrita especialment per convertir-se en el llegat de Montserrat Carulla, la gran dama del teatre català.

Una comèdia que repassa l’actualitat i que constitueix un testimoni dolç i àcid alhora del món que ens ha tocat viure, amb un sentit de l’humor fresc, atrevit i lliure.

Montserrat Carulla s’acomiada professionalment dels escenaris teatrals (continuarà fent televisió i cinema), amb una comèdia molt familiar, ja que l’autor, Roger Peña (Poder Absoluto, 2012) és el seu fill i a l’escenari estarà acompanyada pel seu nét, Aleix Peña Miralles i Vicky Luengo, actriu popularment coneguda pels seu papers a sèries de televisió (La Riera, La pecera de Eva, Estació d’enllaç…).

Montserrat Carulla, recent Premi Gaudí d’Honor, ha rebut la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya va debutar professionalment en el Teatre Romea fa més de 50 anys i ara, que el Romea acaba de fer 150 anys, ha volgut acomiadar-se en el mateix teatre que la va veure néixer professionalment.

Iaia!, només es podrà veure del 26 de desembre de 2013 al 18 de gener de 2014.

Més informació AQUÍ

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.