“Modern Africa I: Reveries” és el nou disc de EBRA

EBRA, alter-ego de Khaoula Bouchkhi, una artista nordafricana residen a Barcelona. Cantant, ballarina, actriu i executant feroç i commovedora, ens presenta el seu primer treball discogràfic: “Modern Africa I : Reveries”. Un treball amb influències de les grans dives com Aretha Franklin, Nina Simone, Mahalia Jackson, Fontella Bass, Anita Baker, Billie Holiday, Angelique Kidjo o Miriam Makeba a més d’Oum Kelthoum, Warda i posteriorment Lauryn Hill amb qui va descobrir la seva propia veu.

Modern Africa I : Reveries” és una col·lecció de reflexions personals fruit d’un extens treball desenvolupat en els darrers anys i que té com a objectiu reflectir una sensibilitat, vulnerabilitat i força davant les adversitats de la vida i la bellesa ambigua del món on vivim, a la vegada també transmet alegria, esperança i estimula a qui es presti a escoltar-la.

La música d’EBRA seria una banda sonora ideal per una road movie de l’Àfrica moderna, ja que tan aviat evoca el continent, els seus deserts, la seva fertilitat i la vida nòmada i tribal, com les seves muses i altres deesses de la mitologia.

Enregistrat a BSO (Banda Sonora Original, Barcelona) amb un equip de músics notables, també el productor i baixista africà Jules Bikôkô, el pianista, compositor i arranjador Toni Saigi ‘Chupi’, el jove virtuós de la guitarra Pau Figueres, així com els ritmes del percussionista bahià Crá Rosa

El 17 de març tindrà lloc la presentació oficial d’aquest treball a Barcelona, Sala La Nau, a partir de les 21.00 h.

Ebra_Reveries_Portada

Modern Africa I: Reveries – EBRA

  1. Oiseaux Égarés
  2. Muse
  3. Sacred
  4. Oya
  5. Imagine a world
  6. Black Sheep
  7. Qarawân
  8. Warrior

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.