‘Misteris de sa vida’ és el segon disc del duet mallorquí Donallop

Misteris de sa vida (Mésdemil, 2016) és el segon disc d’estudi del duet mallorquí Donallop, format per Joana Pol i Pere Bestard. Aquest nou disc consolida al grup que des del 2013 ha anat enllaçant gires i treballs.

donallop
Donallop – Foto: Joanra Estellés

El disc s’ha enregistrat als estudis de Paco Loco, l’experiència de posar-se a les mans d’aquest mític productor asturià els ha donat les ales per assolir una gran llibertat creativa. Així doncs, les seves melodies s’embolcallen per primera vegada d’una banda (baix, bateria, teclats) per expandir la sonoritat del duet sempre conservant la intimitat i la intensitat de les seves harmonies vocals.

Pel que fa a les lletres, a Misteris de sa vida, trobem “aquelles preguntes sense resposta que guien la nostra existència, una recerca sense fi per trobar-se un mateix i retrobar l’altre. Una consciència de la finitud i del pas del temps, i de com a través del dolor i el sofriment un pot trobar una mica de llum”. En definitiva, la música “és una expressió tràgica de la vida que ha d’acabar en una catarsi”.

El disc es podrà adquirir a partir d’avui dijous 1 de desembre de 2016 a botigues físiques i digitals. El CD estarà disponible a Baba Discos (Palma), Baba Discos (Inca), Rata Corner (Palma), Xocolat Centre (Palma), Llibreria Samaruc (Algemesí), Macondo (Benimaclet) i Oldies (València).

“Aubons” és la primera cançó del disc, el passat mes d’abril aquesta va servir d’avançament del nou disc de Donallop “Misteris de sa vida”. Videoclip dirigit per Albert Capó de l’equip d’Arrival Films.

Les presentacions oficials en directe són:

– 28 de gener de 2017, Auditórium de Palma (Sala Mozart, Palma)
– 9 de febrer de 2017, CCM El Born (Born de cançons, Barcelona)
– Presentació al País Valencià amb data per confirmar.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.