´Misteriosament Feliç´, avançament del nou disc de Marc Parrot

Marc Parrot ha presentat ´Misteriosament feliç´, single que serveix d’avançament del seu nou disc, que veurà la llum el pròxim mes de setembre i portarà per títol ´Refugi´ (Música Global, 2018).

e1583c74-51df-44a9-8b71-01025ea9d951

´Misteriosament feliç´ és una cançó inspirada en el títol d’un llibre del poeta Joan Margarit i fa referència a la capacitat que tenim de ser feliços sense cap motiu aparent. Igual que la desgràcia ens pot atacar en qualsevol moment, existeix una part positiva en què de cop et pots sentir bé amb tu mateix sense que es compleixin cap dels tòpics que es pressuposen per obtenir la felicitat.

La cançó s’ha enregistrat amb la complicitat dels Blaumut que l’han acompanyat amb la instrumentació i els cors i hi han afegit els seus arranjaments de corda.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.