Miquel Abras & Cesk Freixas – L’Empordà se’ns crema

emporda_crema

L’Empordà se’ns crema, una cançó sobre el gran incendi que va patir l’Empordà l’estiu passat, feta conjuntament per Cesk Freixas i Miquel Abras.

Els músics Miquel Abras i Cesk Freixas han presentat un nou projecte i ho han fet amb el llançament del videoclip de la cançó ”L’Empordà se’ns crema”, cançó composada de forma conjunta pels dos cantautors, a més mitjançant la seva web ens anuncien una nova gira que portarà als dos músic per tot el territori sota el nom de “Cançons de nosaltres i el món”.

L’espectacle repassarà cançons d’un i altre, però també s’aturarà en aquelles cançons que han sigut escrites per altres compositors i que han esdevingut autèntics himnes de la llibertat.

Font text: Cançons de nosaltres i el món,Cesk Freixas i Miquel Abras
Font del vídeo: Youtube

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.