“Minsk · Praga · Budapest” és el quart disc de Montañez

Minsk · Praga · Budapest és el quart disc de Montañez en forma de trilogia amb 3 EP digitals. Amb aquest treball el músic i autor marca un punt d’inflexió per reivindicar 10 anys de carrera musical i consolidació com a artista.

A través d’aquesta trilogia l’autor viatja per tres perspectives de l’amor: Budapest i la passió, Minsk i la nostàlgia i Praga i la complicitat. 

Com el seu títol indica, aquest disc és el resultat d’un viatge i les ciutats són l’escenari on s’esdevé la vida i la mort, l’amor i la passió, la majestuositat i la decadència. 

MONTAÑEZ ens convida a viatjar amb ell en una búsqueda constant d’allò més essencial: la bellesa. Aquest treball ha estat arranjat i produït per Pau Romero que ha aportat unes sonoritats que beuen de Mumford&Sons, The Lumineers, The Shins, Jakob Dylan, The Pines i Passenger, entre d’altres.

Si compreu ara el CD o el vinil tindreu de regal una bossa (estampació de Baobag)
http://montanez.cat/botiga/

El disc no tindrà distribució comercial, només el podreu comprar als concerts, a la botiga i en alguns establiments triats personalment.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.