“Militants de la vida”, és el nou disc de Marc Ràmia

Ahir us vam presentar el tema “Bon kharma i bon camí”, cançó inclosa al disc Militants de la vida (Segell Microscopi, 2018), segon treball discogràfic del cantautor mataroní Marc Ràmia. En aquest disc el músic vol reivindicar la necessitat d’implicar-se en tot allò que val la pena des de les lluites col·lectives fins als aspectes més intrínsecs de la mateixa intimitat. 10 cançons on el folk de la cançó d’autor es fusiona amb el pop-rock.

El nom del disc “Militants de la vida” està extret d’un vers del poema “Porqué cantamos” de Mario Benedetti. Per donar forma a les 10 cançons que formen el disc ha comptat amb la producció de Joan Barranca i es va enregistrar a l’estudi propi de Barranca, GravityMusic.tv, ubicat a Mataró i compta amb la col·laboració de molts músics i diversos instruments per enriquir la sonoritat del treball, com: Joan Barranca – baix, guitarra acústica, guitarra elèctrica, lap steel i cors, Aleix Burgués – bateria, Elisa Sala – acordió, Andreu Soldevila – violí, Helena Masafrets – viola, Candela Carrera – violoncel, Ruben Bes – Piano, Rubén Torres – flauta travessera, Farners Puente – cors i el mateix Marc Ràmia a la guitarra acústica i la veu.

La part gràfica del disc l’ha dut a terme un equip creatiu que ha ajudat al músic a idear un univers propi i poder explicar gràficament què és Militants de la vida. La portada del disc és obra de Carla Aledo i les fotografies són de Clara Federico. Al llarg del mes de Juny es presentarà el primer videoclip realitzat per Eloi Aymerich de la productora Clack (Mataró).

Marc-Ràmia_Portada

Marc Ràmia - Militants de la vida
 Cançons:
 01-Ets
 02-Cançó de mi i de tu
 03-Bon Karma i bon camí
 04-Brusc i salvatge
 05-Cures
 06-30 de Juliol
 07-L'endemà
 08-Temps líquids
 09-Valor
 10-Quan dorms al meu llit
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.