‘Mil Planetes’, videoclip i single d’avançament del nou disc de LUW ‘Viatge a la immensitat’

LUW presenta ‘Mil Planetes’, un nou single i videoclip d’avançament del seu pròxim disc, ‘Viatge a la immensitat’ (LCB Music).

El reconegut productor i músic de Girona Lluís Costa (Adrià Puntí, Psychoine, Kitsch) publicarà el seu nou disc el 15 de gener de 2021.

Un àlbum d’autor elegant i alternatiu, replet de sons acústics i elèctrics i amb referents com Bowie, el Nova York dels 70, Beatles i The Cure.

Luw presenta ‘Mil planetes’, el primer single i videoclip del seu imminent àlbum ‘Viatge a la immensitat’ (LCB Music). Una història d’amor intergalàctica, immensa, un viatge per l’univers d’aquest autor, Lluís Costa.

La cançó neix inspirada en l’Odissea espacial del seu admirat David Bowie, en una nau dels 70 amb ressons 80’s i que es llança en la immensitat sònica dels 90, on fins avui els protagonistes passen romàntics moments de confinament galàctic. 

La música i lletra és obra de Lluís Costa. Ell mateix ha produït i enregistrat tots els instruments al seu propi estudi, Soundclubstudio. No obstant això, aquesta cançó compta amb les col·laboracions de Shanti Gordi al piano, Toni Molina a la bateria i la veu de Marta Pérez.

El single s’acompanya d’un videoclip dirigit per David Sánchez amb projeccions d’Anita Aura Còsmica. El vídeo es va gravar a la sala La Planeta de Girona el mes de desembre i compta no sols amb la banda tocant sinó també amb l’actriu Mariona Ginés.

LUW – MIL PLANETES

Lluís Costa, l’ànima darrere de LUW, posseeix un gran bagatge en el món de la música, acompanyant en directe i produint a artistes com Adrià Puntí (“La clau de girar el taller”, millor disc català de l’any), Kitsch, Costa 59 o Pulpopop entre molts altres. En el seu propi estudi d’enregistrament Soudclub Studio, també ha gravat per a Rosario o Silvia Pérez Cruz. Ha compartit escenari amb Iggy Pop, col·laborat amb Maria de la Mar Bonet i ha estat reconegut com un dels millors guitarristes del país.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.