‘MI YO KO’, primer llarga durada de Maestro Burlador

Maestro Burlador és el nou projecte musical de Lenüs Van Bófill. El passat 1 de juny va publicar MI YO KO (Red B Records, 2018), el seu primer disc que ha comptat amb la producció de Raúl de Lara.

Aquest primer llarga durada arriba després d’un Ep publicat l’any 2015. Les nou cançons que formen MI YO KO monstren un ampli ventall d’estils i recursos on destaquen la creativitat i les lletres.

El so de Maestro Burlador és una fusió perfecta d’estils, hi destaquen la influència de les bandes americanes com són Eels i Wilco. També Radiohead o The Beatles són unes clares referències musicals.

La banda la formen Lenús Van Bófill, veu i guitarra, Pepe M. de los Santos, baix, David Ortega, bateria i percussions, Miquel Ángel Garcia, guitarra i Carlos Keller, guitarra. En l’enregistrament del disc han comptat amb la col·laboració especial de Jorge Guirao de la banda Second.

Maestro-Burlador_MI-YO-KO_Portada
Maestro Burlador – MI YO KO (Red B Records, 2018)

Cançons:

  1. Pánico
  2. Maldito Perturbadora
  3. Miedo
  4. El efecto Keller
  5. Psicótico
  6. X17-B
  7. T.D.G.P
  8. Ecos del Ayer
  9. COCO #9
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.