Memorimage 2014 – IX Festival Internacional de cinema de Reus

Amb la projecció de “1989, com va caure el mur de Berlin”, ahir dimecres 5 de novembre es va inaugurar el Memorimage 2014 IX Festival Internacional de cinema de Reus, el festival durarà fins el 8 de novembre.

memorimage

Festival Internacional de Cinema de Reus és un festival competitiu centrat en pel·lícules que incorporen imatges d’arxiu en moviment. Memorimage és la valorització del passat en el camp del cinema. Una iniciativa innovadora que aposta pel descobriment, la recuperació i la conservació del patrimoni audiovisual.

El festival porta cada edició a Reus un programa configurat per projeccions de pel·lícules i activitats paral·leles dirigides a tot tipus de públic. Una programació que converteix Memorimage en el punt de trobada, descobriment i debat sobre l’ús de les imatges d’arxiu i el cinema.

Més informació a:
 Memorimage 2014
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.