“Melmelada, oli i vi” primer videoclip de L’Espiadimonis

Fa uns dies es va estrenar “Melmelada, oli i vi”, el primer videoclip de L’Espiadimonis, extret del seu disc debut “Estimar la vida o témer la mort”.

L’Espiadimonis és el nou projecte en solitari de Carles Dordella, que va ser cantant i baixista de Les Philippes.

Espiadimonis_Estimar-la-vida_Portada

EL DISC

“Estimar la vida o témer la mort” (Bankrobber, 2018) és el primer disc que neix segons ens diu l’autor: “amb la determinació de cantar a l’amor, com tota la música pop, i també una mica a la lluita, com el bon folk”.

Aquest seria una mica el paper que Carles Dordella es reserva a les seves cançons de clau més social, una mica a la manera dels trobadors que assenyalaven els abusos dels poderosos. Aportar un granet de sorra per fer un món millor.

La lluita és, doncs, un dels motors d’aquest disc. L’altre és l’amor. Estimar. El primer senzill és “Grans herois”, una reflexió optimista sobre com ens ajuda a créixer com a persones el fet de tenir un fill. Però són moltes les cançons banyades per l’amor, amb tots els contrastos però sempre amb un inevitable deix optimista.

Més enllà de la temàtica, el disc està marcat per un pop lluminós, on Carles Dordella recull el que fou l’ADN musical de Les Philippes. Cançons pop de factura perfecta, de tarannà acústic i marcades per unes melodies rodones i addictives. Hi contribueix també la producció de Roger Gascón i les col·laboracions puntuals de la resta d’antics membres de Les Philippes.

Font: Bankrobber

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.