“Lighthouse”, és el nou disc de Meïa

Meïa (Mireia Izquierdo) presenta el seu nou treball d’estudi anomentat “Lighthouse” (Picap, 2017).

A Lighthouse la cantant i actriu ens mostra la seva veu especial, la seva capacitat interpretativa, versatilitat lingüística (canta en català, castellà i anglès) i el seu bon gust a l’hora de cantar un repertori on l’acompanyen diversos músics del Taller de Músics de Barcelona, donant-li al disc un punt jazzístic que empasta a la perfeció amb la veu i actitut de Meïa.

El disc conté nou temes cantats en català, castellà i anglès on conflueixen cançons poètiques, que parlen de sensualitat, amor i de les injustícies socials que preocupen a l’autora. L’àlbum barreja el pop d’autor amb la world music i on la base del so són les interpretacions de veu, guitarra i els arranjaments de corda.

Meïa_Lighthouse_Portada

Meïa / Lighthouse
Picap, 2017

  1. Beyond the Angle of Horror
  2. Lighthouse
  3. En un café
  4. No escriguis fi
  5. Sobrenatural
  6. Stuck in Love
  7. En la playa
  8. Aquel faro
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.