Mazoni obre aquest dissabte a Girona la gira dels 10 anys

Mazoni està de celebració durant aquest 2015, es compleixen 10 anys de l’enregistrament del seu primer disc en català i cinc anys de la gira 31 dies. Avui, el Teatre Municipal de Girona  a partir de les 21:00 h acollirà la presentació oficial del nou espectacle dins el marc del Festival Strenes.

Mazoni_grup
Imatge promocional de Mazoni – Foto: Web Festival Strenes

Aquest 2015 es compliran 10 anys de l’enregistrament del primer disc en català de Mazoni, “Esgarrapada”, i 5 anys de la quasi-llegendària Gira dels 31 dies. Bons motius perquè el músic empordanès torni a la carretera amb energies renovades!

Després de tancar la residència creativa de 31 dies a Arts Santa Mònica (una experiència que properament es plasmarà en un llibre-disc signat pel periodista Nando Cruz), Jaume Pla ja prepara la retrobada amb la banda al complet per celebrar 10 anys de concerts en una gira en què recuperarà els temes més clàssics de Mazoni. El títol de la gira, “Totes les històries que hem viscut”, fa referència precisament a una de les cançons més emblemàtiques del grup, “Per primer cop”.

La nova gira és l’eix central d’aquest 2015 en què celebra el 10è aniversari de la gravació del primer disc en català de la banda, “Esgarrapada”, que va marcar un abans i un després gràcies a cançons tan emblemàtiques com “No tinc temps” o “Perduts en la boira”. La nova gira estendrà un fil des d’aquell disc fins al més recent, “Sacrifiqueu la princesa”, en una mirada enrere en què la banda no renunciarà, ans al contrari, a l’energia que sempre ha caracteritzat els seus concerts.

Mazoni en concert són:
 Jaume Pla – Veu, teclats i guitarra acústica
 Miquel Sospedra – Baix i veus
 Aleix Bou – Bateria electrònica
 Guillermo Martorell – Teclats i guitarra elèctrica
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.