`Mata’m´. La comèdia negre del Festival Grec

Àurea Márquez, Carlota Olcina, Francesc Orella i Boris Ruiz són els protagonistes de la comèdia negra Mata’m. Una obra vital sobre la mort escrita i dirigida per Manel Dueso.

matamEs podrà veure a La Villaroel fins el 3 d’agost dins la programació del Grec Festival de Barcelona.

Sinopsi:

Amb un tret, un crit i un assassinat que té molt de suïcidi, així comença i acaba Mata’m . Una obra amb tocs d’humor embeguts en Chartreuse verd que atrapa des del primer moment i que ens convida a reflexionar sobre els nostres anhels i expectatives.

Un home cansat de viure, un ex presidiari que acaba de sortir de la presó però ja hi vol tornar, una ex prostituta amb el desig esbarriat, una adolescent idealista que es pensa que balla bé i vol ser americana. Tots aquests personatges compartiran i viuran una mateixa història, tot i que des de llocs ben diferents. L’edat i l’experiència marquen trajectes ben distints. L’obra vol ser una comèdia negra, un drama blanc, una tragèdia poètica, un vodevil filosòfic. Una obra esquitxada d’humor i d’unes imatges sorprenents i plenes de poesia.

Els nostres somnis i desitjos, allò que anhelem, sigui ballar davant d’un rei, ésser estimats o simplement morir, són de fet els grans protagonistes d’una obra teatral propera i absorbent que signa l’actor, director i dramaturg Manel Dueso, autor de peces com Sara i Simon, Estriptis, Matem els homes i Fortuna accidental, entre d’altres.

Més informació: www.lavillarroel.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.