“Más de ti” primer àlbum de Maruja Limón

El divendres, 23 de febrer, es publicarà “La piel”, el primer single extret del primer àlbum del grup MARUJA LIMÓN, un grup barceloní format per cinc noies que sorprèn tant per la seva capacitat compositora com per les seves interpretacions.

“La piel” ens mostra la part més íntima de la formació, amb una veu que transmet proximitat i que aconsegueix sonar familiar, fins al punt de tenir la sensació d’haver escoltat abans la cançó.

Acompanyada per la percussió suau i la guitarra flamenca que li aporten el coixí necessari per deixar-se anar, a la veu principal també l’acompanya una guitarra elèctrica detallista i una trompeta que podríem anomenar rítmica, a les quals s’afegeixen els cors a la tornada, una tornada que ens resulta cent per cent familiar.

Maruja Limón
Maruja Limón – Foto: Kasba Music, promocional del grup

MARUJA LIMÓN són Esther González i Sheila Quero a les veus, Vicky Blum a les guitarres, Eli Fàbregas a les percussions i Milagros González a la trompeta.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.