Maruja Limón publica ‘Más de ti’

Maruja Limón són cinc noies de Barcelona que acaben de publicar el seu àlbum de debut anomenat ‘Más de ti’ (Kasba Music, 2018), aquest arriba després de diversos anys experimentant amb diferents sonoritats.

‘Más de ti’ (Kasba Music, 2018) inclou 12 cançons que a la vegada són 12 vivències, una narració de la vida de cadascuna de les integrants del grup. Històries quotidianes, situacions diàries que mostren un enfocament directe i senzill, totes elles acompanyades de ritmes i sons que oscil·len entre el pop, la bossa nova, la rumba, el son cubà i la bulería.

El disc es va enregistrar a la Sala Salamandra, amb el suport de Cases de la Música i amb Manu Larrosa al control tècnic, i en DDS Recording Studio amb Daniel da Silva com a tècnic de so. La mescla s’ha fet a Medusa estudi de Barcelona de la mà de Juanjo Alba i finalment es va masteritzar al País Basc, a Euridia, per Ibon Larruzea.

La imatge gràfica del disc ha anat a càrrec de Blanca Pia, amb un original disseny molt acurat, creatiu i actual.

Maruja-Limón_Más-de-ti_Portada

MARUJA LIMÓN - MÁS DE TI
 1. Entre nosotros
 2. Café
 3. Más de ti
 4. La piel
 5. Soledad
 6. Realidad
 7. Danza fría
 8. Aprender
 9. Adoro
 10. Notas de sal
 11. Échale
 12. Alguna vez

Maruja Limón – Más de ti

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.