NOTÍCIES

MARIA JACOBS TORNA AMB FORÇA, I HO FA AMB EL PRIMER SENZILL AVANÇAMENT DEL SEU NOU DISC

Maria Jacobs sempre torna, i ho fa amb més força que mai presentant el primer senzill avançament del seu nou disc.

Tres anys després de la publicació del seu últim treball discogràfic titulat ‘Invisible’ (Música Global, 2019), avança ‘Sempre Tornes’, el primer senzill del què serà el seu nou disc.

Una cançó que parla d’una relació reiterant en què, encara que passi el temps, aquest primer instint cap a aquella persona no esvaeix. Això porta a plantejar-se si realment és un sentiment positiu o tòxic perquè, en realitat, aquella química no s’apagarà mai.

Tracta també com afecten les xarxes socials a una relació: la sensació d’inseguretat i dubtes que pot generar. Com, inconscientment, el fet de veure certes imatges d’algú ens pot portar a sentir l’impuls de parlar-hi, o com la necessitat de saber de l’altra persona creix.

La cançó formarà part del seu pròxim àlbum titulat ‘Et Porto Escrit’, (Música Global) un projecte conformat per 11 temes i amb el seu estil poprock barrejant el gènere funk, tots en català, on l’artista es reinventa. ‘Et Porto Escrit’ és un disc que va més enllà de la música: on compondre’l ha significat un abans i un després per a Jacobs, permetent-li descobrir que l’arma més poderosa que té i que mai ningú li podrà robar és parlar amb veritat des del cor.

EL VIDEOCLIP

‘Sempre Tornes’ arriba acompanyada per un videoclip, on han volgut fer un gir estètic jugant amb la dualitat cromàtica del blau i el rosa que, estereotipadament ha determinat el blau com un color més masculí i el rosa femení. Jacobs ha volgut jugar amb la ironia dels dos colors i demostrar que cadascú de nosaltres portem els dos colors a la pell.

FONT: Música Global