Manuel Fernández “Siete destinos”

«Siete destinos» (Kasba Music, 2016) és el segon disc del cantaor de Badalona Manuel Fernández. Un disc que sorprendrà a molts però que continua la línia marcada per l’artista en el seu primer treball, ‘Por arte de magia’ (Kasba Music, 2014).

Al seu primer disc ‘Por arte de magia’, Manuel Fernández ens explicava d’on venia interpretant una selecció de cançons que l’havien acompanyat des de la seva infància, ara, amb aquest nou treball discogràfic el músic ens obre la seva ment i el seu cor per consagrar la seva proposta. Aquest disc és present i, en bona part, futur.

Manuel-Fernandez_Siete-destinos

Manuel Fernández / Siete destinos
Kasba Music, 2016

  1. Siete destinos
  2. Agua clara
  3. Déjà vu
  4. En primavera
  5. El amor
  6. Alma
  7. Atrapado
  8. A Mariem Hassan
  9. La música del mar
  10. Madre
El primer videoclip i single extret del disc és ‘Siete destinos’, cançó que dóna títol a l’àlbum. Una mostra d’aquest exquisit treball produït per Jack Tarradellas.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.