“Manual d’amor”, és el 19è álbum de Joan Isaac

El darrer disc Joan Isaac és “Manual d’amor” (Picap, 2016) un treball on l’autor publica noves cançons des de l’àlbum “Em declaro innocent” que va publicar l’any 2011.

A “Manual d’amor” Joan Isaac ens descobreix 13 cançons que ha anat escrivint i component al llarg dels últims quatre anys, aborden diferents circumstàncies de l’amor “a les persones, els paisatges, les idees, els somnis i les utopies”.

Joan-Isaac_Manual-damor_Portada

Joan Isaac / Manual d’amor
Picap, 2017

 1. No, tu no
 2. Per un petó, una carícia
 3. Venezia
 4. No necessito més
 5. Si demà em llevés i no hi fossis
 6. Bolero d’estiu
 7. Girona
 8. Cita a cegues
 9. Quina llàstima
 10. T’ho juro per Déu
 11. Recordes, Yvonne?
 12. Per què?
 13. Lluna

Escriure i cantar a l’amor no és fàcil. L’amor és un sentiment poderós que governa les nostres vides des que naixem fins que morim. Sovint l’amor s’associa a l’enamorament, però és molt més que això. És un sentiment meravellós que pot donar-nos la felicitat suprema, però també pot arribar a ser dolorós i destructiu. Aquestes tretze cançons parlen de l’amor en el més ample sentit de la paraula: Amor a les persones, a les idees, als somnis, als paisatges, a la utopia… Amor, en definitiva, a la màgia de sentir-se viu i aprofitar cada segon en aquest trànsit misteriós que és la vida. Cada cançó condensa una història viscuda o imaginada, cada cançó té un rostre i un nom que m’acompanya o que habita a la meva memòria. Escriure d’amor no és fàcil, és simplement necessari. I, com deia Charles Baudelaire, “l’amor és l’anhel de sortir d’un mateix”. Doncs això, justament això és aquest Manual d’amor.

Joan Isaac

Joan Isaac – No, tu no

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.