GeneralVideoclips

Manu Guix publica ´Després de tot´

El cantant i compositor barceloní Manu Guix, torna després de més de cinc anys de silenci amb un nou treball discogràfic que s’anomena “Després de tot”, el disc ja es pot trobar des d’ahir, divendres 20 d’octubre a les botigues habituals i plataformes digitals.

El disc el formen tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el mateix Manu Guix, realitzada a l’estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay i Beyoncé entre d’altres).

Manu-Guix_Despres-de-tot_Portada

El videoclip oficial de la cançó “El got mig ple” serveix de carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució.
Una cançó que transporta a la sonoritat soul dels discs dels 70, d’una gran riquesa harmònica, i una melodia que aconsegueix desenvolupar-se amb tota naturalitat durant poc més de tres minuts de felicitat.

Manu Guix – El got mig ple

Comment here