Malgrat la pluja, és el nou disc d’Andreu Valor

Poc més d’un any després de presentar el seu darrer treball, el cantautor de Cocentaina Andreu Valor torna a la càrrega amb un nou projecte, Malgrat la pluja (Mésdemil, 2013).

portada_avalorContinuant amb la línia del cantautor, aquest CD és un recull de cançons basades en l’esperit d’aportar esperança però també incidint a la consciència de valorar la nostra tasca en la societat. Cançons per unir!

D’altra banda, la particularitat d’aquest disc ve guiada a la partida d’una persona que, com afirma Valor, l’ha ajudat a créixer com a persona i com a músic i a fer que aquest projecte sòcio-musical prengués forma. Es tracta d’Eduardo “Tata” Bates, el guitarrista que l’acompanya i amb qui ha preparat un disc d’acomiadament, abans que “Tata” se’n torni a la seva terra natal, l’Argentina.

La presentació del disc tindrà lloc demà dia 13 d’octubre de 2013, a les 19h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. En aquesta ocasió, Andreu Valor actuarà acompanyat d’una banda de deu músics.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.