‘Maletes’ primer disc del Quartet Mèlt

Divendres 22 d’abril surt el primer disc de Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició del programa de TV3 Oh Happy Day. El grup vocal creat el 2012 format per quatre cantants: Ariadna Olivé, Oriol Quintana, Eloi Fort i Magalí Sare va assolir l’èxit al programa televisiu per la seva gran qualitat vocal.

Quartet-Melt_Maletes

Maletes (RGB Suports, 2016) és el seu primer disc d’estudi gravat als estudis Vertigo sota la producció de Joan-Pau Chávez. Un treball que vol ser un reflex de la seva capacitat a l’hora d’interpretar diferents estils musicals vestint-los i donant-los un color i una dimensió pròpia.

El disc inclou 11 cançons, algunes d’elles de les més representatives del seu pas pel programa, amb d’altres que el quartet ja interpretava des dels seus inicis. També inclou una cançó pròpia composada per una de les components del grup (“Madame Li” – Magalí Sare).

Cançons del pop actual, cançons típiques catalanes i d’altres composicions clàssiques del cant coral es moldegen a la perfecció a través de les veus del Quartet Mèlt.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.