Màia publiquen el seu segon disc ‘Estels a les butxaques’

El proper dimarts 24 de març Màia publiquen el seu segon disc anomenat ‘Estels a les butxaques’ (Discmedi, 2015). Anteriorment el grup havia publicat el disc ‘Miracles ambulants’ (Discmedi, 2014).

Màia_grup

Amb ‘Estels a les butxaques’ (Discmedi, 2015), el grup fa un gir a la seva imatge, accelera el ritme de les seves cançons encomanadisses i ens porta cap a un món oníric i dalinià que combina vivències quotidianes, metàfores coloristes i fantasies sensibles.

Estels a les butxaques és una forma musical i poètica de transmetre que tots portem a les butxaques somnis en forma d’estels. A la fi, el sentit d’aquest nou àlbum és cantar que la verdadera riquesa humana és tenir les butxaques plenes de somnis per viure’ls i compartir-los.

El pop-folk melòdic característic del grup segueix present en aquest segon disc, ara però amb una base d’efectes subtils i elegants que modernitzen i homogeneïtzen les cançons. Cal destacar la inclusió de Démodéi Com voçê dentro,dues cançons en francès i portuguès/castellà respectivament, com a exploració musical cantades en altres idiomes.

Com en el seu primer treball, Màia ens presenta un disc d’ànima propera i ple de detalls personals per anar descobrint poc a poc, de forma compartida i alhora intimista.

Escolta: Màia – Aftersun (Lyric video)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.