Música del País Valencià

Mai Mai – Mil Pulmons

Mai Mai han publicat aquest any l’EP ‘Mil Pulmons’, format per tres cançons en format single i videoclip. En abril, juntament amb la publicació de l’EP van fer públic l’últim videoclip del tema que dóna nom al disc. Aquesta cançó va comptar amb la col·laboració especial de Carles Caselles, cantant i guitarrista de Smoking Souls.

El tema ha estat enregistrat i mesclat per Tono Hurtado a Globo Estudio de Massanassa, i el videoclip es va gravar a l’exterior dels estudis de RTVV a Burjassot. A banda de Carles Caselles, també van col·laborar molts altres grups i solistes del panorama musical valencià: Mafalda, Aspencat, ZOO, Pau Alabajos, Gener, Xavi Sarrià, Auxili, Vadebo, Funkiwi’s, Mireia Vives i La Raíz, entre altres.

Després d’una primavera i un estiu intens de concerts on han visitat la Sala Matisse de València, Benissa, Barcelona, Madrid, Dénia, Orba, Gandia, Sueca o L’Alcúdia de Crespins, el pròxim 24 de setembre tanquen la gira al CabreRock de Jesus Pobre amb Inèrcia, Voltor, Prozak Soup, Arrapa i Capitan Booster. Finalitzada la gira, el grup tornarà als estudis per a gravar nou material que veurà la llum l’any 2017.

L’entrada original la trobareu en aquest enllaç:

http://musicadelpv.blogspot.com.es/2016/09/mai-mai-mil-pulmons.html

Comment here