MABEL FLORES PUBLICA “MERAKI”, EL SEU SEGON ÀLBUM

Mabel Flores publica Meraki (Kasba Music, 2021), el seu segon àlbum el 29 de gener.

Mabel Flores (Foto: Kasba Music)

Meraki” és una paraula d’origen grec que significa posar l’ànima i el cor en les coses que una fa i és el nom amb el qual Mabel Flores ha batejat el seu nou disc, després de l’autoedició en 2018 d’“Entre mujeres”, un disc amb el qual ha realitzat al voltant de 150 concerts per tot l’Estat espanyol.

L’àlbum inclou 10 cançons a mig camí entre la cançó d’autor i la world music d’arrels sud-americanes i mediterrànies, i en ell l’artista ha mimat cada detall apostant per deixar de banda el “do it yourself” de sempre, posant el seu imaginari en mans de professionals com el productor Carlos Manzanares.

Amb aquest àlbum, Mabel Flores inicia una nova etapa sonora en què conflueixen gèneres musicals que transiten entre estils com la rumba, el calypso, el merengue o la cúmbia, i que en aquesta ocasió, despullada la cantant de prejudicis, es barregen també amb ornaments electrònics. D’aquesta manera ens porta un repertori ballable i enèrgic, que fuig de l’intimisme dels anteriors i empeny al moviment als peus de tothom mantenint la lírica reflexiva però esmolada que la caracteritza.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.