‘Lugares Comunes’, nou disc de Fundación Tony Manero

La Fundación Tony Manero, banda pionera de la música disco-funk a l’Estat espanyol presenta demà dia 16 ‘Lugares Comunes’, el seu nou treball després  de vint anys de trajectòria. Un disc íntim, ple de bellesa, ritme i sensibilitat en el que lluny d’acomodar-se, la banda fa un pas endavant en la seva constant evolució i recerca d’un llenguatge propi dins l’escena negre nacional.

El disc és una col·lecció de vuit cançons que es poden tastar en la intimitat o ballar als clubs. Grooves d’harmonies precioses que ens evoquen al jazz-funk dels 70, però amb la pulsió rítmica de les produccions de la música negre actual, picades d’ull al so àcid-jazz dels 90 i la personalitat pròpia de la banda en un gran moment de maduresa  creativa. Una Fundación menys disco, però més soul.

portada1

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.