‘Losers’, el nou espectacle de La Villarroel

‘Losers’ (Perdedors) arriba a La Villarroel el 25 d’abril. Una comèdia romàntica on tots ens hi sentirem identificats en algun moment.

Losers

‘Losers’ és una comèdia romàntica que repassa els diferents moments que viu una relació de parella, des de que es coneixen en un apassionat i atractiu inici fins que ambdós ja saben amb qui comparteixen realment la seva vida, amb les seves virtuts i els seus defectes. Veurem si el fet de conèixer les particularitats més intimes de cadascú sumat al desgast del temps pot ser definitiu, o si prevaldrà el que realment senten l’un per l’altre, o la por de quedar-se sols a certa edat… Així doncs, la comèdia està servida.

Alba Florejachs i Jordi Díaz formen la parella que l’autora i directora de ‘Losers’ Marta Buchaca ha escollit per interpretar els seus característics personatges. Posaran en escena una relació peculiar però amb situacions i atmosfera molt actual, que provocarà els riures del públic tant per les divertides escenes que viuen els protagonistes com per la identificació que es produirà entre els espectadors i els personatges al llarg de la funció.

Fitxa:
 Direcció: Marta Buchaca
 Repartiment:
 Alba Florejachs (Sandra)
 Jordi Díaz (Manel)
 Producció: La Villarroel i FAIG Produccions

Més informació a: www.lavillarroel.cat