‘L’oreneta’ primer senzill del disc ‘Valents’, el primer de Nu

‘Valents’ (Discmedi 2014), és el primer disc de Nu, un àlbum de pop lluminós i emocional de clara influència nord-americana, amb cançons que parlen d’experiències quotidianes. Els paisatges que els envolten al seu dia a dia i l’essència de les relacions humanes en són el tema principal.

Com a primer senzill d’aquest disc han escollit el tema ‘L’oreneta’, que parla d’algú que marxa lluny de casa seva per començar una nova vida.

Nu_Valents

Nu

Cançó: L’oreneta
Àlbum: Valents
Discogràfica: Discmedi, 2014

El videoclip ens mostra com els personatges construeixen, d’una manera simbòlica, un món fet a mida. Els va agradar la idea que ells mateixos es construïssin aquest món idíl·lic amb les seves mans. Com l’oreneta, que és un ocell migratori, somien en una vida millor, marxar de la rutina i buscar noves oportunitats. Alhora la cançó està ambientada en un paisatge fred que recorda als països nòrdics amb frases com ‘la neu i el sol de l’hivern que no es lleva mai és tant diferent’ o ‘el vent i el fred de l’hivern que talla la pell és tant diferent’, per això han realitzat la maqueta que hi apareix, de cartolina i cartró, una reproducció d’un poble de l’illa de Runde, Noruega.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.