Llorer publica “Selecció natural”, el seu primer disc

Un any i mig després d’aconseguir el Premi Èxit del Sona 9 i guanyar els concursos Track Vendrell, Altaveu Frontera i Joves de Sarrià, Llorer, el projecte personal de Laura Forner, presenta el seu esperat primer llarga durada, titulat Selecció natural (Temps Record, 2015).

Llorer_Selecció Natural-Portada

Un disc que uneix conceptes aparentment oposats com “sensible” i “visceral”, a través d’onze cançons compostes entre 2013 i 2015, algunes de les quals ja van aparèixer a l’EP Inflexió en versions lleugerament diferents.

En la gravació del disc, Laura Forner productor Roger Gascon van prestar especial atenció a captar l’essència d’un so propi que embolcallés la característica veu de l’artista. Entre tot dos van tocar guitarres, baixos, bateries, pianos i percussions, col·laboració puntual de la violoncelista Marta Perna han aconseguit manufacturar un disc íntim, sincer i alhora punyent.

El disseny del disc, amb les il·lustracions lletres escrites de la mà de la mateixa Forner, reflecteix aquest plantejament artesanal i casolà.

El disc que ja feia unes setmanes que es podia escoltar a Spotify, el passat 5 de juny va sortir en format físic.

Llorer – Estratègia absurda

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.