“Línies en el cel elèctric”, nou disc de Mireia Vives i Borja Penalba

Mireia Vives i Borja Penalba – Foto: Lorena Perales

Mireia Vives i Borja Penalba presenten el seu segon treball en conjunt, anomenat “Línies en el cel elèctric” (Mésdemil, 2017).

Amb “Línies en el cel elèctric” els músics han volgut transmetre en un mateix treball diferents mirades i perspectives, nuant-se sense miraments, sense prejudicis, fugint d’etiquetes, abrigallant cada text i melodia amb estima i cura. Ho han fet en directe, junts, alhora, per coherència amb ells mateixos, responent a la vella consigna: el que hi ha, juga.

El disc consta d’una primera part íntima, ben propera, i d’una segona part més contundent, en la qual estan acompanyats per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria) com a banda base, i amb intervencions de Berta Iñíguez a la flauta i a la veu, El Cifu a les guitarres i de Marc Serrats a la rumba del tema “Casablanca”.

La producció del disc ha estat a càrrec Quim Puigtió “Kato”, i els mateixos Borja Penalba i Mireia Vives. L’espectacular i evocador disseny del disc és obra de la reconeguda il·lustradora Aitana Carrasco.

Línies en el cel elèctric es va estrenar al Bandcamp el passat 19 de maig a les 22.00 h, tot just després del primer concert de presentació al Born, a la resta de plataformes digitals estarà disponible a partir del dia 30 de maig.

Els propers concerts de presentació d’aquest treball són:

• 23/06 Fira de comarques de València, Plaça de Bous.
• 30/06 Festival (A)phónica (L’amor fora de mapa).
• 08/07 Feslloch.
• 14/07 Quatretonda.
• 21/07 Agullent.
• 30/07 Menorca (L’amor fora de mapa).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.