Recordem

L’inici de gira de Projecte Mut serà a Eivissa

Projecte Mut presentarà ‘IDÒ’ al Sobrassada Rock d’Eivissa el 27 de desembre, també estaran a Formentera el 3 de gener i ben aviat anunciaran la data de presentació del disc a Barcelona.

Pmut

‘IDÒ’, el nou disc dels Projecte Mut, és una reflexió festiva i desenfadada amb so folk mediterrani on parlen de tot allò que els agrada i preocupa, i ho fan de la manera més festiva que ho han fet mai. Fidels al seu estil, segueixen bevent de tots els punts cardinals a l’hora de composar i agafant textos de poetes d’arreu dels Països Catalans. ‘En la nit artificial’ és el tema escollit com a carta de presentació de l’àlbum, una cançó que recull a la perfecció l’esperit del disc i que ha entrat amb força a les emissores catalanes. Poema del català Enric Casasses, musicalment és un tema molt fresc, alegre i divertit que enganxa i et transporta a aquesta sonoritat tan mediterrània que ja els hi coneixem i que han volgut potenciar encara més en aquest nou treball.

Participen al Disc de La Marató de TV3 d’aquest any amb el tema ‘A Déu demano’, una adaptació al català del conegut tema de Juanes ‘A Dios le pido’. L’edició de La Marató d’enguany està dedicada a les malalties del cor, i el disc es va vendre als quioscos el passat 30 de Novembre. Recentment el grup ha estat un dels 10 pre-seleccionats a Artista Revelació a Catalunya pels Premis ARC d’enguany i el tema ‘Insomni’, inclòs a IDÒ, ha estat un dels 19 finalistes del Certamen Terra i Cultura que organitza Lluis Llach cada any.

Abans que comenci la gira d’IDÒ, al Març de 2015, i per anar obrint boca, el grup realitzarà les presentacions a les Illes i a Barcelona. Començaran tocant a casa i els primers concerts seran el 27 de Desembre al Sobrassada Rock d’Eivissa (Sant Josep) i el 3 de Gener a Formentera (Sant Ferran). Les dates dels concerts de Mallorca i Barcelona s’anunciaran durant les properes setmanes, i seran a principis d’any. Aquest any el grup té previst portar la seva música a Madrid, València i Menorca, ciutats que no van visitar a la darrera gira.

Comment here