L’Home de Sorra, una nova novel·la d’intriga dels suecs Lars Kepler

Les ments més diabòliques de l’actual intriga escandinava tornen a les llibreries amb la seva història més obscura. Una novel·la que hauràs d’enterrar en l’oblit si vols dormir sense por.

Lhome de sorra_FRONT

El matrimoni Kepler torna a escena amb una nova intriga esfereïdora: un assassí en sèrie que enterra amb vida les seves víctimes durant anys. Les captura i les manté en la més absoluta foscor durant molt temps per, després, sepultar-les amb vida i allargar la tortura fins a la mort. Però ara, una de les víctimes ha aconseguit escapar. El seu testimoni i la perícia de l’investigador Joona Linna són l’única esperança de la resta de desapareguts. Un nou cas, doncs, per a l’inspector Linna, que aconseguirà posar els pèls de punta als lectors.

Amb aquesta obra, continua la saga d’èxit internacional iniciada amb L’hipnotitzador, El contracte i La vident.

El matrimoni Kepler ha venut més de 3 milions d’exemplars a tot el món.

Alexander Ahndoril (Estocolm, 1967) i Alexandra Coelho Ahndoril (Helsingborg, 1966) es van amagar sota el pseudònim Lars Kepler quan van escriure L’hipnotitzador, però l’èxit aclaparador de la seva primera novel·la conjunta va fer que es decidissin a sortir a la llum. Tots dos havien escrit abans diverses novel·les i obres de teatre, però ha estat amb els llibres protagonitzats per Joona Linna, L’hipnotitzador, El contracte i La vident (Ara Llibres 2010, 2011 i 2012), traduïts a més de 30 llengües, que han aconseguit l’èxit internacional. Estan casats i tenen tres filles.

Fitxa:
 Títol: L'Home de Sorra
 Autor: Lars Kepler
 Editorial: Amsterdam
 Format: 16 x 23
 Presentació: Rústica sense solapes
 Pàgines: 520
 EAN: 9788415645290
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.