GeneralLLIBRES

‘L’HOME A QUI JA NO AGRADAVEN ELS GATS’ D’ISABELLE AUPY, TOT UN FENOMEN ENTRE ELS LLIBRETERS A FRANÇA

Hi ha una illa prop del continent que té unes normes pròpies, on el vent i el mar canvien les persones. L’illa està plena de gats, de domesticats, de panxacontents, de carrer, que una mica es passegen ara a casa de l’un, ara a casa de l’altre. Un dia de cop i volta desapareixen tots els gats i el que demanen a canvi de la seva tornada amenaça la forma de vida de tota la comunitat.

L’autora ens ofereix un text elegant, rebel i agosarat que ens alerta de la fragilitat de les nostres llibertats i ens fa pensar sobre com la llengua es manipula per canviar les idees. Aquest llibre ha sigut tot un fenomen entre els llibreters a França, arriba ara en català!

«Un relat preciós en què l’absurd ens porta a advertir-nos dels excessos de la societat provocats per la manipulació perversa del llenguatge.»

—Bernard Rentier

  • Editorial ‏ : ‎ RAIG VERD; Nova edició (febrer 2024)
  • Idioma ‏ : ‎ Català
  • Tapa tova ‏ : ‎ 144 pàgines
  • A la venda a partir del 5 de febrer de 2024

Trova’l a Amazon AQUÍ


L’autora

Nascuda el 1983, Isabelle Aupy va aprendre literatura seguint l’ordre alfabètic a les prestatgeries de les biblioteques públiques. Escriptora prolífica i exigent, polimorfa i polifònica, cada projecte literari que porta a terme forma part d’un marc narratiu on contingut i forma mantenen una relació orgànica, per tal de plasmar específicament el tema tractat. Així, Isabelle Aupy es renova i ens sorprèn amb cada llibre, sigui per la seva estructura, la temàtica o el gènere literari visitat, fent de cada una de les seves novel·les un material viu i únic que troba la seva continuïtat i coherència en una obra més vasta guiada per l’exploració del llenguatge.

FONT: RAIG VERD EDITORIAL