`L’Espurna´és el nou single de La Bundu Band

`L’Espurna´ és el títol del nou single de La Bundu Band, la banda del Maresme ha compost aquesta cançó per a celebrar els 20 anys d’existència de la colla de diables de Vilassar de Dalt “Diabòlics Anònims”.

Bundu Band

Després de la recent publicació del seu tercer disc `Sembrant Beats… Recollint Revolució´ (New Beats, 2014), La Bundu Band ha decidit celebrar els 20 anys de la colla de diables de Vilassar de Dalt amb un regal ben original: una cançó dedicada a aquesta entitat.

L’espurna és una tema en clau de drum’n’bass (seguint amb la línia estilística de “La Bundu”) que narra les sensacions i sentiments que es desperten abans i durant un correfoc. La Bundu Band ha volgut fer un tema molt personal i, per això, s’ha documentat i ha parlat amb la colla de diables per saber de primera mà, l’argot que utilitzen. Així, a la lletra de la cançó, s’hi poden trobar paraules com “cuerva” (una beguda que prepara aquesta colla) o “batasuno” (el petard més potent de tot el correfoc).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.