Les noies de l”envàs’ són autèntiques

The Mamzelles ja van publicar un disc al juny del 2012

El grup, en una foto d’arxiu. (Foto: facebook)

El grup The Mamzelles -popularitzat arrel de l’anunci Envàs on vas?- no és només un producte publicitari, sinó que ja existia abans de la campanya de la Generalitat, Ecoembes i Ecovidrio per a promocionar el reciclatge.

The Mamzelles, en efecte, va iniciar-se com a grup l’any 2010. Bàrbara Mestanza, Paula Malia i Paula Ribó, les tres cantants, van formar el grup l’any 2010 després d’haver-se conegut a classes d’art dramàtic. Primer van estudiar a l’escola Eòlia i ara segueixen la seva carrera a l’Institut del Teatre.

El grup va guanyar l’any 2011 el Premi Joventut del Concurs Sona 9 i no va trigar massa a treure el seu primer disc al mercat. Així, al juny del 2012 va veure la llum l’àlbum Que se desnude otra, produït pel cantant Miqui Puig. El CD té cançons en català, en castellà i en anglès.

El ‘boom’ de la formació musical, però, es deu a l’anunci Envàs on vas? sobre el reciclatge. The Mamzelles van presentar un projecte a l’agència encarregada de fer la promoció i van ser triades per a la versió final.

Notícia extreta de: e-Notícies

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.