Les joies del Paradís

Un compositor oblidat, un crim misteriós, uns història de suspens a la Venècia d’avui.
Per primera vegada, Donna Leon abandona el comissari Brunetti per una investigadora veneciana i es capbussa en una magnífica novel·la de suspens, plena d’intriga, història, música i molta avarícia.

Donna Leon va néixer a Nova Jersey el 1942. Va estudiar a Perusa i a Siena, va treballar com a guia turística a Roma, com a redactora de textos publicitaris a Londres i com a professora d’anglès en diverses escoles nordamericanes d’Europa i d’Àsia. Des del 1981 viu a Venècia, dedicada de ple a les seves dues grans passions: l’òpera i la literatura. Experta en música barroca, és la productora i consultora artística de la companyia d’òpera Il Complesso Barocco, dirigida pel mestre Alan Curtis.
Les seves novel·les tenen com a protagonista el comissari venecià Guido Brunetti. Els títols que integren la seva obra són Mort a la Fenice (Premi Suntory a la millor novel·la d’intriga), Mort en un país estrany, Vestit per morir, Mort i judici, Acqua alta, Son profund, Contactes a les altes esferes, Un mar de problemes, Justícia uniforme, Proves falses, Sang a les pedres, Noblesa obliga, Sense Brunetti, Cristall enverinat, Deixeu estar els nens, La noia dels seus somnis, L’altra cara de la veritat, Qüestió de fe, Conclusions preliminars i Carn de canó, tots publicats a Edicions 62. Els seus llibres han estat traduïts a vint-i-tres llengües.

Autor: Donna Leon
Data de publicació: 02/10/2012
Titol Original: The Jewels of Paradise
Col·lecció: El Balancí
Format: 336 Pags.

Font: