A les Comarques de Tarragona hi passen coses!

Imatge: Viquipèdia

Quan arribarà el dia que els medis escrits, webs especialitzades, ràdio i televisió d’àmbit nacional del Principat, descobriran que a les comarques de Tarragona també hi ha esdeveniments culturals de primer ordre?

Quan aquest dia arribi veuran que hi ha una sèrie de gent, cantants, músics, companyies de teatre, programadors culturals, etc, que fan coses amb la mateixa o millor qualitat que a la resta de comarques.

Ara, més que mai, i quan el poble català ha sortit al carrer per demanar llibertat, és quan tots aquests mitjans haurien de fugir d’aquest centralisme i obrir-se a la resta de territori. Encara més quan molts d’aquests mitjans de comunicació, en molts casos són públics o reben alguna subvenció de l’Administració.

Sí, senyors, espero que arribi un dia que es deixin de mirar el melic i la butxaca. Aquest dia serà quan apostaran per difondre CULTURA i veuran que hi ha unes Comarques de Tarragona plenes de vida, amb auditoris, sales de concerts, teatres i per damunt de tot, amb molts bons professionals que fa molts anys que hi treballen.