Les aventures del Patatu s’estrenen al MiniGrec

Els llibres del `Patatu´ creats per l’actriu i escriptora Àngels Bassas arriben als escenaris amb una co-producció de la companyia Únics Produccions i el Grec, que s’estrenarà dins el marc del Festival MiniGrec el proper 19 i 20 de juliol.

patatu

La col·lecció del Patatu, editada per la Galera i amb il·lustracions de Pedro Rodriguez, ha publicat més de vuit títols en aquest últim any i ha tingut una gran acollida entre els més petits que han quedat meravellats amb les històries d’aquest pallasso -pagès i els seu amic el mag Martí.

A partir d’aquesta idea original de l’actriu i escriptora Àngels Bassas, la companyia Únics Produccions estrenarà la versió teatral de l’obra amb un musical que es podrà veure per primera vegada el 19 i 20 de juliol al Mercat de les Flors, dins el MiniGrec, la secció infantil del Festival Grec.

L’obra inclou tots els ingredients que han convertit el Patatu en un fenomen entre els nens i nenes; la bruixa Malèvola, la fada llumeta, les tres bruixes del bosc o el gegant Pitxurrini entre molts altres, que acompanyaran els protagonistes de la història, el Patatu i el Mag Martí, en les seves aventures al poble de Patatum. I compta amb la música original de Juan Flores, P. J. Hermosilla i Marcel Botella.

La mateixa Angels Bassas, creadora d’aquests contes que explicava al seu fill quan era petit, participa d’aquest muntatge. La companyia Únics Produccions compta amb l’experiència en la producció d’espectacles familiars d0autors contemporanis com “El Petit Dalí” basat en el conte d’Anna Obiols i Subi, o “Càsting, un musical molt animal” de Keco Pujol.

El Patatu s’estrena al MiniGrec el proper 19 de juliol a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors a les 18.00h i repetirà l’endemà al mateix lloc i horari. Les entrades es poden comprar al bcn.cat/grec o el Tiquet Rambles al Palau de la Virreina.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.