“L’era dels pardals”, nou disc de Flipats

El nou disc de Flipats s’anomena ‘L’era del pardals’ (Discmedi,2015), arriba dos anys després del seu primer treball discogràfic anomenat ‘Sortir del camí’ (Discmedi, 2013).

Flipats_Portada

A ‘L’era del pardals’ hi trobarem onze cançons que tenen una nova sonoritat i un estil que es decanta cap al rock independent. La producció del disc ha anat a càrrec de Dani Panadero, David García i Tino Peralbo. En aquest nou disc, Flipats demostren la maduresa malgrat la seva joventut, a l’hora de composar i interpretar els temes.

Cançons com “Avui no m’aixeco”, “L’era dels Pardals” o “ No m’agrada” reflecteixen el gran salt fet pel grup però conservant l’alegria i inspiració necessària per seguir endavant amb un projecte que de ben segur no passarà desapercebut.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.