L’enzim prodigiós, el llibre que ajuda a viure sense emmalaltir

REDACCIÓ | 30/10/2013

El doctor Hiromi Shinya proposa una dieta revolucionària que està essent un èxit de vendes al món amb més de dos milions d’exemplars venuts
Arriba a les llibreries traduït al català el llibre que ha revolucionat la manera d’entendre la salut de milers de persones a tot el món: L’enzim prodigiós. El llibre dóna les claus per evitar el càncer, la diabetis, l’obesitat, l’apnea del son, les malalties cardíaques o els patiments crònics degeneratius. En definitiva, pretén ajudar a viure sa i sense emmalaltir. Ja se n’han venut més de dos milions d’exemplars en idiomes diferents i ara arriba en català.

Segons el doctor Hiromi Shinya, cap de la unitat d’endoscòpia quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units, el cos humà és capaç de guarir-se ell mateix: allò que és natural, defensa, és estar sans; per tant, si emmalaltim és perquè tenim uns hàbits quotidians equivocats i hem acceptat alguns judicis falsos com a vertaders.
Després de més de 40 anys d’experiència professional i més de 300.000 pacients tractats, el Dr. Shinya ha arribat a la conclusió que la clau de la nostra salut són els enzims, unes proteïnes complexes que permeten el desenvolupament de totes les funcions cel·lulars. El Dr. Shinya ens explicarà com augmentar el nivell d’aquests enzims per poder revertir els processos degeneratius i tenir bona salut durant molts anys.

Hiromi Shinya és doctor i cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic astrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó.

Fitxa tècnica:
Títol: L’enzim prodigiós
Autor: Hiromi Shinya
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 200
Format: 16 x 23
Enquadernat: Rústica amb solapes
EAN: 9788415642572
Data de publicació: 28 d’octubre
17,00 €

. Més de 2.000.000 de llibres venuts.
. Més de 5 mesos a les llistes de més venuts de l’Estat Espanyol.
. Número 1 de No Ficció l’últim Sant Jordi.