Lax ’n’ Busto – La que no em passa mai

“La que no em passa mai” és el segon single del disc “Tot és més senzill” (RGB Suports, 2013) del grup d’El Vendrell. Una cançó fresca i desenfadada, d’esperit rocker i que segueix en la línia d’un dels grups amb els directes més enèrgics del panorama català.

Imatge promocional de Lax ‘n’ Busto (Font: RGB Suports)

El videoclip ha estat enregistrat el mes de juny a la localitat de Sant Jordi Desvalls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, i dirigit pel realitzador Albert Blanch.

Després de 4 anys sense treure un disc d’estudi, el grup reinventa el seu directe, amb una mostra de les cançons del nou treball i recuperant els grans èxits de la seva discografia, amb una posada en escena atrevida i innovadora, basada en la senzillesa i en el desig que posa nom al disc: Tot és més senzill.

Lax’n’Busto llença aquest segon single al mig de la seva gira, amb un estiu de 2013 per endavant ple d’actuacions arreu del país.


Font: RGB Suports

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.