L’Avenç arriba al número 400

L’Avenç és una revista de periodicitat mensual que aparegué l’any 1977 especialitzada en temes d’història i cultura. És una publicació especialitzada en la divulgació i reconstrucció crítica del passat posa un èmfasi especial en la història de la Catalunya contemporània, des d’un punt de vista crític amb nombrosos treballs d’investigació i d’opinió centrats, sobre tot, en el conflicte de la Guerra Civil Espanyola.

L400

Aquest mes d’abril, L’Avenç arriba al número 400, una xifra remarcable per a qualsevol publicació mensual, i especialment per a una revista cultural en llengua catalana.

Aquest número especial, amb Europa com a rerafons, aborda temàtiques com la construcció europea i la gestió de la crisi econòmica, el creixement de les desigualtats i el futur del treball, és a dir, qüestions que formen part de l’actualitat i que hi són examinades des de l’òptica pròpia d’una revista que té la mirada històrica com a senyal d’identitat.

A més dels seus col·laboradors habituals, aquest número compta amb les col·laboracions especials de Gabriel Josipovici, Pierre Nora i Robert Skidelsky, amb articles d’Andreu Missé, Jordi Muñoz, Andreu Domingo i Jordi Falgàs, així com dels escriptors Imma Monsó, Guillem Frontera i Enric Sòria, i inclou una entrevista amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

La presentació del de L’AVENÇ 400 tindrà lloc el dimecres 2 d’abril a les 19h al Born Centre Cultural, amb la participació de l’escriptor britànic Gabriel Josipovici, autor de Moo Pak (Raig Verd Editorial), i de l’historiador Borja de Riquer, a més del director de la revista, Josep M. Muñoz.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.